Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] super mg vs normal mg

hint11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was panowie i panie!!

Mam do was pytanko.

Chodzi mi o kupno mg dla royal.

Otóż mam do wybrania super mg i zwykle mg.

I zauważyłem ze różnią się tylko szansa na trafienie krytycznego obrażenia

Podobnie jest z wyrzutniami rakiet.

Rodzi się pytanie, czy warto kupować super mg, oraz czy warto kupować super wyrzutni rakiet???

Przepraszam ze tak chaotycznie, ale pisze z iphone'a na lekcji chemii :D

@edit

zapomniałem napisać w tytule o wyrzutniach rakiet xD

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

Nie warto kupować Super :) Najlepiej Kupić Wolne Mg i Szybkie Mg i Bazuke zwykłą , jak dla mnie najlepszy rodzaj :)

Opublikowano

Ja tam lubię Tier 1 Elite M249 (Elitarny M249 1 Klasy, sr), ten, gnatogryz Berniego (lr) i wytwornego pogromcę czołgów, ew ogien Drake'a na piechtę.

@Trol, to nie jest chwalenie. Mówię, z czym się dobrze jedzie.

Tak do tematu wracając,T1E M249 to taki lansowy po części, lepiej wziąść Super Cheeser (super Szwajcar)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

witam was panowie i panie!!

Mam do was pytanko.

Chodzi mi o kupno mg dla royal.

Otóż mam do wybrania super mg i zwykle mg.

I zauważyłem ze różnią się tylko szansa na trafienie krytycznego obrażenia

Podobnie jest z wyrzutniami rakiet.

Rodzi się pytanie, czy warto kupować super mg, oraz czy warto kupować super wyrzutni rakiet???

Przepraszam ze tak chaotycznie, ale pisze z iphone'a na lekcji chemii :D

@edit

zapomniałem napisać w tytule o wyrzutniach rakiet xD

Wersje super/uber od zwykłych różnią się wieloma kluczowymi rzeczami. Szansa na krytyki, ilość naboi (podobno dmg), co do bazooki, tu masz rację, różnią się jedynie wyglądem oraz minimalnie dmg (1-5). Jednak jak już kiedyś pisałem, gunner jest to jedyna klasa,która może obejść się bez uber/super.

Opublikowano

Wersje super/uber od zwykłych różnią się wieloma kluczowymi rzeczami. Szansa na krytyki, ilość naboi (podobno dmg), co do bazooki, tu masz rację, różnią się jedynie wyglądem oraz minimalnie dmg (1-5). Jednak jak już kiedyś pisałem, gunner jest to jedyna klasa,która może obejść się bez uber/super.

Naboi mają tyle samo, sprawdzalem.

Dmg, to samo, sprawdzilem na koncie kolegi.

Co do krytów, to racja, jest wieksza szansa ze strony SUPER MG.

I JESZCZE JEDNO PYTANKO, PISZE TU ZEBY SPAMU NIE BYLO :P

CZY WARTO KUPOWAĆ TE BRONIE DLA GUNNER'ÓW, KTÓRE DOPIERO CO ZOSTALY DODANE? (chodzi o te MG z granatnikiem)

Wiem tylko ze są drogie :P

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

Naboi mają tyle samo, sprawdzalem.

Dmg, to samo, sprawdzilem na koncie kolegi.

Co do krytów, to racja, jest wieksza szansa ze strony SUPER MG.

I JESZCZE JEDNO PYTANKO, PISZE TU ZEBY SPAMU NIE BYLO :P

CZY WARTO KUPOWAĆ TE BRONIE DLA GUNNER'ÓW, KTÓRE DOPIERO CO ZOSTALY DODANE? (chodzi o te MG z granatnikiem)

Wiem tylko ze są drogie :P

Za dużo grałem soldem, przepraszam. DMG być może placebo, być może nie. Twoja decyzja w takim razie, czy za krytyki chcesz płacić.

Co do nowych broni, polecam zajrzeć na YT i pooglądać troszkę, każdy ma własne upodobania.

Opublikowano

Najnowsze wiesci!!!

Kupilem tą nową broń...

i powiem szczerze...

JEST TO GÓWNO ZADKIEJ KLASY!!!!

Trzeba z 60 naboi zasadzic w gunnera zeby zabic a jest to trudne kiedy cel sie porusza!!!!!

Ja osobiscie odmiawiam kupowania tego czegoś co sie nazywa "bronią"...

Lepiej wydać 560 bf na cheeser'a - nawet nie "super" (145 bf) - i idzie lepiej niz tym czyms....

Tylko granatnik nadrabia dmg, bo mozna powiedziec ze dosc mocno "wali" ale i tak dla mnie jest cienką bronią...

Takie jest tylko moje zdanie.

Dziekuje za uwage...

@edit

Przepraszam ze nie editowalem tamtego postu ale niestety zapomnialem... bylem zdenerwowany i chcialem szybko wam to przekazać...

//Ale następnym razem postaraj się nie zapomnieć :)

xamizo

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

Nie warto kupować Super :) Najlepiej Kupić Wolne Mg i Szybkie Mg i Bazuke zwykłą , jak dla mnie najlepszy rodzaj :)

Też tak mam :D

35684.gif

b7fc7150386b39e1289a965.png

Pomogłem? Daj

likexf.png w tym poście.

Przyda się. !!THX!!

Opublikowano

hmm.... ja dodam, że mi na 30lvlu wystarczy zwykły cheeser (145bf),zwykła bazooka (mam dapper, ale to lot z supply dropa, niczym się nie różnią) i jako drugą broń bym wziął PP ;) przydatny do dobijania i na dalszy dystans też niezły jak ma się oko.

A co do nowych mg... gdyby miał chociaż 150 ammo to byłby niezły, ale posiadając tylko 100 starczy na zabicie max 2 słabych gościów a potem reload trwający 4s...[podczas którego się deda].

TAK WIĘC POLECAM: cheeser + PP(opcjonalnie) + tank buster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...